Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Cuvinte-cheie

Ultimele subiecte
» Crearea Forumului !
Joi Oct 13, 2016 9:02 pm Scris de Kowalsci

» Prezentare ~ Kowalsci
Joi Oct 13, 2016 9:01 pm Scris de Kowalsci

» Model Prezentare !
Joi Oct 13, 2016 8:59 pm Scris de Kowalsci

» Comentarii !
Joi Oct 13, 2016 8:53 pm Scris de Kowalsci

» Rune Pentru Puterea Abilitatilor !
Joi Oct 13, 2016 8:52 pm Scris de Kowalsci

» Rune Pentru DMG !
Joi Oct 13, 2016 8:49 pm Scris de Kowalsci

» Cerere de Maestri !
Joi Oct 13, 2016 8:40 pm Scris de Kowalsci

» Despre Maestri !
Joi Oct 13, 2016 8:36 pm Scris de Kowalsci

» Maestri Jax !
Joi Oct 13, 2016 8:32 pm Scris de Kowalsci

Decembrie 2018
LunMarMierJoiVinSamDum
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Calendar Calendar

Top postatori
Kowalsci
 


Tutorial Incepatori

In jos

Tutorial Incepatori

Mesaj Scris de Kowalsci la data de Joi Oct 13, 2016 7:43 pm

Tutorial in Riftul Invocatorului


Pentru succesul într-o luptă pe Câmpiile Dreptăţii, e nevoie de multe. Aici vei învăţa despre elementele de bază ale jocului, te vei familiariza cu mecanica elementară prin intermediul tutorialelor din joc şi vei face primii paşi în Riftul Invocatorului.








Campioni


Liga este plină de campioni din fiecare arhetip, de la genii viclene până la monştri epici şi mulţi alţii pe lângă ei. Campioni diferiţi sunt potriviţi pentru roluri şi strategii diferite, aşa că nu te lăsa descurajat dacă primul pe care-l încerci nu se potriveşte cu stilul tău de joc.
Vezi lista completă de campioni


Controlarea campionului tău


Cu câteva trăsături speciale, campionii folosesc o schemă de control RTS tradiţională.


  • Pentru a-ţi deplasa campionul, dă clic dreapta pe terenul unde doreşti să ajungi
  • Pentru a ataca un inamic, dă clic dreapta pe ţinta ta
  • Pentru a lansa o vrajă, dă clic stânga pe iconiţa asociată sau foloseşte tasta rapidă atribuită vrăjii (Q, W, E sau R sunt tastele implicite), apoi dă clic pe ţintă.


Comenzile pot fi particularizate din meniul de opţiuni.








Culoarele


Există trei drumuri care fac legătura între baza ta şi cea a inamicului. Aceste drumuri sunt denumite culoare şi vor servi drept mijloc de a ataca echipa inamică. Pentru a câştiga un joc, va trebui să forţezi culoarul care te duce la baza inamică şi să distrugi nexus-ul aflat în centrul acesteia.









Minioni


Minionii sunt soldaţi controlaţi de computer generați în locația nexusului nexus şi care mărşăluiesc pe fiecare culoar spre baza inamică, atacând adversarii pe care îi întâlnesc în drum. Aplicarea loviturii mortale unui minion îi aduce campionului tău aur util. Minionii preferă să se lupte între ei, dar vor ataca un campion dacă îl întâlnesc singur pe culoar. De asemenea, îşi vor schimba ţinta pentru a se concentra asupra ta dacă ataci un campion aliat aflat în apropiere. Nu subestima puterea unui val mare de minioni, mai ales la începutul jocului!







Turete


Turetele sunt structuri defensive puternice care apără fiecare culoar la intervale uniforme, pedepsindu-i pe inamicii care intră în raza lor de acţiune cu fulgere mortale de energie. Ca şi minionii, ele preferă să atace alte ţinte, şi nu pe tine, cu excepţia cazului în care ataci un alt campion în timp ce te afli în raza lor de acţiune. O turetă ostilă te va ţinti numai dacă ataci un campion inamic sau dacă eşti ultima ţintă din raza sa de acţiune. Ai mare grijă să nu începi o luptă sub o turetă inamică.









Inhibitoarele


Structurile importante cunoscute sub denumirea de inhibitori sunt amplasate acolo unde fiecare culoar întâlneşte baza, în ambele părţi ale hărţii. Distrugerea inhibitorului permite crearea unui super-minion puternic de fiecare dată când se regenerează un nou val de minioni pe acel culoar. Super-minionii sunt extrem de rezistenţi, fiind ideali pentru a conduce atacul asupra nexus-ului inamic. Inhibitorii se regenerează după cinci minute, aşa că asigură-te că profiţi la maximum de avantajul obţinut în acest timp.
Distrugerea celor trei inhibitori ai inamicilor va face să se genereze câte doi super-minioni pe fiecare culoar de fiecare dată când este creat un nou val de minioni.







Nexusul


În centrul fiecărei baze se află nexusul. Protejat de două turete, nexus-ul este structura care generează periodic valuri de minioni pe fiecare culoar. Când o echipă distruge nexusul inamic, jocul se termină, iar respectiva echipă este declarată învingătoare.









Obiecte


În cadrul unui joc din League of Legends, campionul tău câştigă aur doborând unităţi şi structuri inamice. Aplicarea loviturii mortale unui minion sau campion, participarea la uciderea unui campioni şi folosirea anumitor rune sau obiecte sunt doar câteva moduri în care poţi genera un venit suplimentar. Îţi poţi folosi aurul pentru a achiziţiona obiecte puternice de la magazinul de lângă platforma de invocare. Tot ce ai de făcut e să dai clic pe magazin sau pe butonul de lângă suma ta totală de aur pentru a deschide magazinul.


  • Obiectele acordă bonusuri imediat ce sunt achiziţionate; nu este nevoie să îţi echipezi campionul cu ele
  • Campioni diferiţi şi stiluri de joc diferite excelează cu diferite alcătuiri de obiecte, aşa că strategia ta îţi va ghida achiziţiile
  • Cele mai puternice obiecte sunt făurite combinând obiecte mai mici, aşa că nu ezita să cumperi un obiect component
  • Echipamentele consumabile, precum poţiunile, gărzile şi obiectele activabile sunt utilizate dând clic pe pictograma din inventarul tău sau cu ajutorul tastelor rapide 1 - 6








Jungla


Între culoare se întinde jungla, o vastă suprafaţă plină de monştri neutri. Aceşti monştri nu vor ataca baza inamică, dar pot fi învinşi, oferindu-ţi drept recompensă aur suplimentar şi intensificatori temporari speciali. Un jucător poate prelua rolul de jungler şi utiliza aceste zone ca principală sursă de venit. Junglerii hoinăresc de obicei între culoare, venindu-le în ajutor aliaţilor pe culoar la nevoie.




avatar
Kowalsci
Administrator

Mesaje : 22
Puncte : 66
Reputatie : 0
Data de inscriere : 13/10/2016
Varsta : 21
Localizare : -

Vezi profilul utilizatorului http://kowa-gaming.hitforum.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum